luni, 25 februarie 2013

Milanov a ramas fara 5 dinti din cauza lui Cadu

Finalul primei reprize a fost marcat de o scenă-horror. În minutul 43, fundaşul Vasluiului, Jivko Milanov, a încasat un picior în plină figură de la căpitanul oaspeţilor, Cadu. Portughezul a fost eliminat, în timp ce bulgarul Vasluiului a rămas întins la pămînt.
Fundaşul de 28 de ani a fost preluat de ambulanţă peste mai bine de 5 minute cu doi dinţi mai puţini, alţi trei fiindu-i scoşi la spital! Dus mai întîi la secţia de stomatologie, acesta a rămas la Spitalul Judeţean de Urgenţă pentru investigaţii suplimentare.
Milanov nu e prima victimă a lui Cadu: pe lista acestuia s-au înşirat, de-a lungul timpului, Claudiu Niculescu, Herea, Sînmărtean, Burdujan ori Cesinha!

Haţegan, OK
Delegarea lui Ovidiu Haţegan a produs multe controverse înainte de joc. Acesta fusese acuzat în dese rînduri de către patronul gazdelor, Adrian Porumboiu, de arbitraje pro-CFR. "Centralul" s-a achitat însă bine de sarcini ieri: a acordat în mod corect un penalty la un duel în careu între Varela şi Weldon (28), i-a dat roşu direct lui Cadu (43) după atacul asupra lui Milanov. Nu l-a iertat nici pe colegul acestuia, Valente (45+1): l-a eliminat pentru că a ieşit de pe teren fără acordul său!

Primul meci după 9 luni!
Mike Temwanjera a jucat aseară primele minute în sezonul curent. Atacantul originar din Zimbabwe a lipsit de pe gazon timp de 9 luni, după ce medicii i-au descoperit probleme la o gambă chiar înaintea cantonamentului de vara trecută, din Austria. Ultima partidă jucată pînă ieri de Mike în Liga 1 a avut loc pe 20 mai 2012, 1-0 cu U Cluj.

"Milanov a atacat mingea cu capul la nivelul şoldului. Îmi pare rău pentru el, dar Cadu nu merită să fie acuzat pentru faza aceea, n-avea cum să-şi retragă piciorul din cauza vitezei de joc" (Arpad Paszkany, patron CFR Cluj)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu